... is empty
07-10-2024
31-07-2024
11-07-2024
25-05-2023
UR St/Ox Urinary
KLUCZOWE ZALETY
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .............................................. 6.5%
Białko ..................................................... 35%
Tłuszcz ................................................... 12%
Węglowodany .......................................... 37%
Włókno surowe ........................................ 1.5%
Wapń ....................................................... 0.8%
Fosfor ...................................................... 0.8%
Sód ......................................................... 1.2%
Potas ....................................................... 0.7%
Magnez .................................................... 0.08%
Chlor ........................................................ 2.4%
Siarka ....................................................... 0.3%
Tauryna .................................................... 1200 mg/kg
Witamina E ............................................... 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* ....................... 3.5 kcal/g
RSS struwity ............................................. 0.107
RSS szczawiany wapnia............................. 1.205
APR struwity ............................................. 0.530
APR szczawiany wapnia ............................ 1.78
pH moczu ................................................. 6–6.3
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ................................................ 80.5%
Białko ....................................................... 10.8%
Tłuszcz ..................................................... 4.3%
Węglowodany ............................................ 2.0%
Włókno surowe .......................................... 0.7%
Wapń ........................................................ 0.16%
Fosfor ........................................................ 0.16%
Sód ........................................................... 0.19%
Potas ........................................................ 0.3%
Magnez ..................................................... 0.02%
Chlor ......................................................... 0.3%
Siarka ....................................................... 0.25%
Tauryna ..................................................... 900 mg/kg
Witamina E ............................................... 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)*......................... 0.8 kcal/g
RSS struwity .............................................. 0.05
RSS szczawiany wapnia.............................. 1.509
APR struwity .............................................. 0.467
APR szczawiany wapnia ............................. 1.78
pH moczu .................................................. 6–6.3
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Glutenowa mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka pszenna, odwodnione białko drobiowe, mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, składniki mineralne, suszone jajo, odwodniona pulpa z buraka cukrowego, digest, drożdże, olej rybi.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Nerka, wątroba & płuca wieprzowe, indyk, serce & wątroba drobiowa, ryż, włókno celulozowe, siarczan wapnia, chlorek sodu, składniki mineralne, chlorek potasu.
- Rozpuszczanie kamieni struwitowych
- Ograniczanie nawrotów kamicy struwitowej
- Ograniczanie nawrotów kamicy szczawianowej
- Idiopatyczne zapalenie pęcherza moczowego
KLUCZOWE ZALETY
- Sprzyja tworzeniu niewysyconego moczu dla struwitów oraz metastabilnego dla szczawianów wapnia.
- Produkuje mocz o składzie sprzyjającym rozpuszczaniu kamieni struwitowych.
- Umiarkowany poziom tłuszczu i kalorii aby pomóc utrzymać idealną masę ciała (otyłość to czynnik ryzyka dla FLUTD).
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .............................................. 6.5%
Białko ..................................................... 35%
Tłuszcz ................................................... 12%
Węglowodany .......................................... 37%
Włókno surowe ........................................ 1.5%
Wapń ....................................................... 0.8%
Fosfor ...................................................... 0.8%
Sód ......................................................... 1.2%
Potas ....................................................... 0.7%
Magnez .................................................... 0.08%
Chlor ........................................................ 2.4%
Siarka ....................................................... 0.3%
Tauryna .................................................... 1200 mg/kg
Witamina E ............................................... 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* ....................... 3.5 kcal/g
RSS struwity ............................................. 0.107
RSS szczawiany wapnia............................. 1.205
APR struwity ............................................. 0.530
APR szczawiany wapnia ............................ 1.78
pH moczu ................................................. 6–6.3
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ................................................ 80.5%
Białko ....................................................... 10.8%
Tłuszcz ..................................................... 4.3%
Węglowodany ............................................ 2.0%
Włókno surowe .......................................... 0.7%
Wapń ........................................................ 0.16%
Fosfor ........................................................ 0.16%
Sód ........................................................... 0.19%
Potas ........................................................ 0.3%
Magnez ..................................................... 0.02%
Chlor ......................................................... 0.3%
Siarka ....................................................... 0.25%
Tauryna ..................................................... 900 mg/kg
Witamina E ............................................... 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)*......................... 0.8 kcal/g
RSS struwity .............................................. 0.05
RSS szczawiany wapnia.............................. 1.509
APR struwity .............................................. 0.467
APR szczawiany wapnia ............................. 1.78
pH moczu .................................................. 6–6.3
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Glutenowa mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka pszenna, odwodnione białko drobiowe, mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, składniki mineralne, suszone jajo, odwodniona pulpa z buraka cukrowego, digest, drożdże, olej rybi.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Nerka, wątroba & płuca wieprzowe, indyk, serce & wątroba drobiowa, ryż, włókno celulozowe, siarczan wapnia, chlorek sodu, składniki mineralne, chlorek potasu.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.