... je prázdný
07-10-2024
31-07-2024
11-07-2024
25-05-2023
NF Renal Function
KLUCZOWE ZALETY
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .......................................... 6.5%
Białko ................................................. 26%
Tłuszcz ............................................... 12%
- NNKT ................................................ 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ............... 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ............... 0.37%
Węglowodany ...................................... 48%
Włókno surowe ..................................... 3%
Wapń ................................................... 0.6%
Fosfor ................................................... 0.5%
Potas .................................................... 0.8%
Sód ....................................................... 0.2%
Tauryna ................................................. 1500 mg/kg
Witamina E ............................................ 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 3.6 kcal/g
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ............................................ 76.5%
Białko ................................................... 8%
Tłuszcz ................................................. 10.6%
- NNKT .................................................. 1.50%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ..................1.9%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ................. 0.2%
Węglowodany ........................................ 2.7%
Włókno surowe ...................................... 0.3%
Wapń .................................................... 0.2%
Fosfor .................................................... 0.13%
Potas .................................................... 0.43%
Sód........................................................ 0.1%
Tauryna .................................................. 900 mg/kg
Witamina E ............................................ 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 1.3 kcal/g
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mączka sojowa, mąka pszenna, glutenowa mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, glutenowa mączka pszenna, digest, suszone jajo, włókno z groszku, odwodniona pulpa buraczana, odwodnione białko drobiowe, olej rybi, składniki mineralne, drożdze.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Indyk, wątroba wieprzowa, serce & wątroba drobiowa, tłuszcz zwierzęcy, ryż, olej słonecznikowy, węglan wapnia, składniki mineralne, chlorek potasu, olej rybi, DL-metionina, chlorek choliny, chlorek sodu.
- Przewlekła niewydolność nerek
- Schorzenia wątroby z towarzyszącą encefalopatią
- Ograniczanie nawrotów kamicy moczanowej i cysty nowej
KLUCZOWE ZALETY
- Dietetyczne ograniczenie fosforu aby spowolnić postęp PNN oraz zminimalizować ryzyko wtórnej nadczynności przytarczyc.
- Ograniczone ale wysokiej jakości białko aby pomóc zmniejszać tworzenie toksyn mocznicowych – klinicznie korzystne przy PNN.
- Wysoka smakowitość aby pomóc osiągnąć współpracę pacjenta, niezbędne dla długoterminowej terapii PNN.
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .......................................... 6.5%
Białko ................................................. 26%
Tłuszcz ............................................... 12%
- NNKT ................................................ 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ............... 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ............... 0.37%
Węglowodany ...................................... 48%
Włókno surowe ..................................... 3%
Wapń ................................................... 0.6%
Fosfor ................................................... 0.5%
Potas .................................................... 0.8%
Sód ....................................................... 0.2%
Tauryna ................................................. 1500 mg/kg
Witamina E ............................................ 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 3.6 kcal/g
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ............................................ 76.5%
Białko ................................................... 8%
Tłuszcz ................................................. 10.6%
- NNKT .................................................. 1.50%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ..................1.9%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ................. 0.2%
Węglowodany ........................................ 2.7%
Włókno surowe ...................................... 0.3%
Wapń .................................................... 0.2%
Fosfor .................................................... 0.13%
Potas .................................................... 0.43%
Sód........................................................ 0.1%
Tauryna .................................................. 900 mg/kg
Witamina E ............................................ 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 1.3 kcal/g
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mączka sojowa, mąka pszenna, glutenowa mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, glutenowa mączka pszenna, digest, suszone jajo, włókno z groszku, odwodniona pulpa buraczana, odwodnione białko drobiowe, olej rybi, składniki mineralne, drożdze.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Indyk, wątroba wieprzowa, serce & wątroba drobiowa, tłuszcz zwierzęcy, ryż, olej słonecznikowy, węglan wapnia, składniki mineralne, chlorek potasu, olej rybi, DL-metionina, chlorek choliny, chlorek sodu.
Pro tento produkt zatím nejsou žádné recenze!
Napsat recenziMajitel internetového obchodu nezaručuje, že zveřejněné názory pocházejí od spotřebitelů, kteří daný produkt použili nebo zakoupili.