... is empty
07-10-2024
31-07-2024
11-07-2024
25-05-2023
NF Renal Function
KLUCZOWE ZALETY
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .......................................... 6.5%
Białko ................................................. 26%
Tłuszcz ............................................... 12%
- NNKT ................................................ 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ............... 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ............... 0.37%
Węglowodany ...................................... 48%
Włókno surowe ..................................... 3%
Wapń ................................................... 0.6%
Fosfor ................................................... 0.5%
Potas .................................................... 0.8%
Sód ....................................................... 0.2%
Tauryna ................................................. 1500 mg/kg
Witamina E ............................................ 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 3.6 kcal/g
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ............................................ 76.5%
Białko ................................................... 8%
Tłuszcz ................................................. 10.6%
- NNKT .................................................. 1.50%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ..................1.9%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ................. 0.2%
Węglowodany ........................................ 2.7%
Włókno surowe ...................................... 0.3%
Wapń .................................................... 0.2%
Fosfor .................................................... 0.13%
Potas .................................................... 0.43%
Sód........................................................ 0.1%
Tauryna .................................................. 900 mg/kg
Witamina E ............................................ 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 1.3 kcal/g
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mączka sojowa, mąka pszenna, glutenowa mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, glutenowa mączka pszenna, digest, suszone jajo, włókno z groszku, odwodniona pulpa buraczana, odwodnione białko drobiowe, olej rybi, składniki mineralne, drożdze.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Indyk, wątroba wieprzowa, serce & wątroba drobiowa, tłuszcz zwierzęcy, ryż, olej słonecznikowy, węglan wapnia, składniki mineralne, chlorek potasu, olej rybi, DL-metionina, chlorek choliny, chlorek sodu.
- Przewlekła niewydolność nerek
- Schorzenia wątroby z towarzyszącą encefalopatią
- Ograniczanie nawrotów kamicy moczanowej i cysty nowej
KLUCZOWE ZALETY
- Dietetyczne ograniczenie fosforu aby spowolnić postęp PNN oraz zminimalizować ryzyko wtórnej nadczynności przytarczyc.
- Ograniczone ale wysokiej jakości białko aby pomóc zmniejszać tworzenie toksyn mocznicowych – klinicznie korzystne przy PNN.
- Wysoka smakowitość aby pomóc osiągnąć współpracę pacjenta, niezbędne dla długoterminowej terapii PNN.
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (SUCHA)
Wilgotność .......................................... 6.5%
Białko ................................................. 26%
Tłuszcz ............................................... 12%
- NNKT ................................................ 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ............... 1.28%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ............... 0.37%
Węglowodany ...................................... 48%
Włókno surowe ..................................... 3%
Wapń ................................................... 0.6%
Fosfor ................................................... 0.5%
Potas .................................................... 0.8%
Sód ....................................................... 0.2%
Tauryna ................................................. 1500 mg/kg
Witamina E ............................................ 550 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 3.6 kcal/g
WARTOŚCI KLUCZOWYCH SKŁ. ODŻYWCZYCH (WILGOTNA)
Wilgotność ............................................ 76.5%
Białko ................................................... 8%
Tłuszcz ................................................. 10.6%
- NNKT .................................................. 1.50%
- Kwasy tłuszczowe Omega-6 ..................1.9%
- Kwasy tłuszczowe Omega-3 ................. 0.2%
Węglowodany ........................................ 2.7%
Włókno surowe ...................................... 0.3%
Wapń .................................................... 0.2%
Fosfor .................................................... 0.13%
Potas .................................................... 0.43%
Sód........................................................ 0.1%
Tauryna .................................................. 900 mg/kg
Witamina E ............................................ 140 mg/kg
Energia metaboliczna (ME)* .................... 1.3 kcal/g
SKŁAD (DIETA SUCHA)
Mączka kukurydziana, mąka ryżowa, mączka sojowa, mąka pszenna, glutenowa mączka kukurydziana, tłuszcz zwierzęcy, glutenowa mączka pszenna, digest, suszone jajo, włókno z groszku, odwodniona pulpa buraczana, odwodnione białko drobiowe, olej rybi, składniki mineralne, drożdze.
SKŁAD (DIETA WILGOTNA)
Indyk, wątroba wieprzowa, serce & wątroba drobiowa, tłuszcz zwierzęcy, ryż, olej słonecznikowy, węglan wapnia, składniki mineralne, chlorek potasu, olej rybi, DL-metionina, chlorek choliny, chlorek sodu.
There are no reviews for this product yet.
Write ReviewThe owner of the online store does not guarantee that the published opinions come from consumers who have used or purchased a given product.